Новини

Всі новини

Завершився етап подачі проєктів.

17 жовтня завершився етап подачі проєктів на Громадський бюджет Кременчуцької міської територіальної громади 2021. Подача проєктів тривала 21 день.

Старт Громадського Бюджету 2021!

24 вересня на виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради було розглянуто та затверджено нове положення цільової програми «Громадський бюджет на 2021-2025 роки».

Запрошення на онлайн-захід "Запускаємо ракету Громадського бюджету 2021"

В рамках громадських консультацій сектор підтримки партисипативних практик проводить підсумкову зустріч "Запускаємо ракету Громадського Бюджету 2021" по результатам І, ІІ та ІІІ етапів громадських консультацій щодо напрацювань змін до нормативних документів Громадського бюджету.

Оголошення про початок громадських консультацій

Сектор підтримки партисипативних практик розробив план громадських консультацій з мешканцями територіальної громади щодо підсумків програми «Громадського Бюджету м. Кременчука на 2016-2020 роки» та напрацювань змін до цільової програми «Громадський бюджет на 2021-2025 роки» та її Положення.

Відбулося засідання Робочої групи з питань впровадження Громадського бюджету

17 серпня відбулося засідання Робочої групи Громадський Бюджет Кременчука в режимі відеоконференцзв'язку. Під головуванням першого заступника міського голови - голови Робочої групи Пелипенка В.М. було розглянуто декілька питань: а) Зміни до міської цільової програми «Громадський бюджет м. Кременчука на 2016-2020 роки» та її Положення б) Питання перерозподілу коштів в рамках міської цільової програми «Громадський бюджет м. Кременчука на 2016-2020 роки».

Засідання Робочої групи

Шановні мешканці Кременчука! 05 серпня 2020 року о 10:00 годині відбудеться засідання робочої групи з питань впровадження громадського (партисипативного) бюджету в місті Кременчуці в режимі відеоконференції.