Музичний Інтенсив На реалізації

Доданий
30.09.2020
Номер
85
Молодь та креатив

В рамках проекту "Музичний Інтенсив", ми бажаємо створити рівні можливості для навчання музиці, незалежно від фінансових можливостей, статі та іншого.

На протязі 6 місяців, учасники інтенсиву будуть проходити навчання з гри на різних музичних інструментах, вокалу та грі в музичному коллективі за нашою інноваційною програмою. Кульмінацією стануть регулярні музичні джем сейшини на протязі проекту.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Карась
Бюджет
373 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Молокозавод (включає мікрорайон №12)
Адреса
Кременчук, Кременчук

Опис

Відповідність тематики проєкту пріоритетам Громадського бюджету

Так.
2. Освіта;
5. Культура;
14. Молодь та креатив;

Існуюча ситуація

Проблемою сучасної молоді є нереалізованість, молоді люди не зосереджені, не комунікабельні, не впевнені у собі. Велика кількість людей з кожної вікової группи не можуть знайти собі друзів, розкрити свої таланти.

Також великою перегородою є відсутність фінансової можливості в тих, хто бажає розвиватися в творчості.

Основною ідею проекту є дати рівну можливість для навчання музиці, а також творчого розвитку. Через безкоштовні уроки “Музичного Інтенсиву”, кожен зможе навчитися гру на музичних інструментах, брати участь в регулярних музичних Джем Сейшинах, а також великому Музичному Фестивалі. Кожного тижня на протязі шести місяців, двічі на тиждень будуть проходити уроки музичного інтенсиву.

Використовуючи сучасні форми навчання, учасники програми будуть отримувати теоритичні знання й одразу реалізувати їх на практиці. Уроки будуть проходити в малих групах, де музиканти будть навчатися грати один з одним.

Кожного місяця буде проводитися загальний джем сейшин, де музиканти отримають можливість показати отриманні знання і почути гру професійних музикантів.

Кульмінацією проекту стане великий Музичний Фестиваль. В ньому візмуть участь учасники музичного інтенсиву, відомі музичні коллективи, а також місцеві музичні команди.

Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проєкту

Участником програми змогуть стати всі, кто бажають розвивати свої творчі та інтелектуальні здібності. Через проект, вони зможуть приймати активну участь в громадському житті, брати участь в організації власного змістовного дозвілля, розвивати та популяризувати суспільно-корисні форми молодіжної культури.

Мета проєкту

Нашою метою є в першу чергу, дати змогу молоді зробити перший найскладніший крок разом з нашою інноваційною програмою і коли «Музикальний інтенсив» закінчиться, щоб вони змогли продовжити навчання та розвиток самостійно.

Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

Лютий 2021:
1. Збір ініціативної групи (обговорення проекту та залучення учасників);
2. Складання плану дій та заходів (Обговорення; обговорення змісту заходів);
3. Складання програми за напрямками проекту, розподіл обов'язків;
4. Підготовка технічної складової (ремонт, обслуговування музичних інструментів, звукового та технічного обладнання, технічна готовність для проведення заходів);
5. Розробка інформаційної складової через збір творчої команди
(розробка рекламного оголошення та афіш, створення зустрічі в соціальних мережах);
6. Інформаційна підтримка (відвідування та зв`язок зі ЗМІ міста Кременчука,
домовленість з інформаційними спонсорами стосовно підтримки заходу);

Березень - Серпень 2021:
7. Проведення заходів;
- Музичні інтенисиви кожного тижня;
- Джем Сейшини;
- Фестиваль;

Вересень 2021:
8. Підведення результатів, через збір ініціативної групи (Підведенні аналізу відгуків та складання планів на майбутнє).

Результати (кількісні і якісні) реалізації проєкту

Кількісні показники: - залучення до реалізації проекту близько 40 волонтерів з числа студентської та учнівської молоді; - залучення до проведення фестивалю близько 2000 глядачів; - залучення близько 250 учасників до участі в проекті; - розміщення 40 інформаційних повідомлень в ЗМІ та Інтернет ресурсах; Якісні показники: - популяризація здорового способу життя серед молоді Полтавської області; - профілактика соціально негативних явищ у молодіжному середовищі; - можливість реалізуватись та отримати унікальний досвід для молоді; - розвиток та підтримка нових форм молодіжної культури; - організація змістовного дозвілля молоді.

Земельна ділянка, приміщення, об’єкт на якій планується реалізація проєкту належить до комунальної власності

Ні.
Для реалізації проекту буде використане приміщення за адресою Троїцька 1б.

Чи позначена земельна ділянка на Мапі квартальних майданчиків та полів.

Ні.
Ні

Наявність письмової згоди керівника комунальної установи

Ні.
Установа для реалізації проекту не перебуває в комунальній властності.

Можливі ризики при реалізації проєкту

Враховуючи єпідоміологічну ситуацію, ми готові проводити начання, а також музичні джем сейшини в Онлайн режимі, використовуючи професійне аудіо та відео обладнання.

Також є ризик стосовно учасників та викладачів проекту. На даний момент, в нас вже існує база викладачів та волонтерів, готових допомогти в реалізації проекту.

Ми провели опитування серед мешканців міста стосовна участі в данному проекті. В результаті, ми отримали вилику кількість позитивних відгуків і отримали заочну відповідь стосовно їх участі. Також вже існує велика кількість участників, бажаючих взяти участь в проекті.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління молоді та спорту