Технодром "Новатор" Брав участь

Доданий
04.10.2019
Номер
99
Культура

Створення пересувного заходу та «бази» під стаціонарний технодром "Новатор" для дітей віком від 5 років, підлітків та дорослих. Який буде проходити в різних локаціях м. Кременчук.
Технодром складається з трьох напрямків:
1) Веломобілі
2) Гоночні і класичні квадрокоптери
3) Радіокеровані автомоделі

Автор проєкту
Бюджет
399 356 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Центр (включає мікрорайони №№14,15, 16,17)
Адреса
вул. Коцюбинського, 1, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
ні

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
так

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Ні.
ні

2.1. Існуюча ситуація

Змагання на гоночних дронах(квадрокоптерах) та автомоделях вже мають певну популярність у світі і різні міжнародні змагання по цим напрямкам. А от напрямок змагань на веломбілях абсолютно не розвинутий в Україні. Можливість популяризувати дитячі та юнацькі змагання в цих трьох напрямках і так само дати можливість дорослим теж брати участь у змаганнях.
Це відмінна можливість поєднати приємне з корисним і знову виділити наше місто в числі передових з розвитку (в даному випадку спортивно-розважального напрямку і активного відпочинку). І зареєструвати в Україні або області федерацію веломобільного спорту і сприяти популяризації його по всій країні (до приміру І доцільності її створення в цілому).

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти від 5 років, підлітки, дорослі

2.3. Мета проектної пропозиції

Прагнемо створити три спортивні команди по кожному напрямку. І заручившись підтримкою міської влади та спонсорів прославляти наш Кременчук на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Проект поданий за підтримки "Нового сердця" та В.В. Іжаченко.

2.4. Завдання проектної пропозиції

Замовити всі комплектуючі для створення мобільних трасс по трьом напрямкам а також керовані моделі дронів, веломобілів та автомоделей для команд та учасників змагань;

- Організувати доставку всіх складових по списку.

- Досягти узгодження графіку і послідовності проведення заходів з МДА. А також місця сберігання всіх комлектуючіх в ангарі старого «автодрому», парк «Придніпровський».

- Провести відкритий запис бажаючіх, прийняти участь у змаганнях в різних вікових та тематичних напрямках. За допомогою FaceBook та підтримки місцевих інформаційних ресурсів.

- Провести урочисте відкриття нового для Кременчука напрямку змагань. А також відкриті турніри серед зареєстрованих через запис в FB бажаючіх. На вибраній відкритим голосуванням локації.

- Заручитись підтримкою місцевих спонсорів для допомоги в запрошені участників з інших місць. Та започаткувати регулярні змагання і турніри у цих напрямках.
- Організувати стаціонарну трассу для автомодельних перегонів на базі СК «Політехнік». В наявності мається не використована ділянка яка максимально підходить по параметрам і місцю знаходження.
- Створити три спортивні команди по кожному напрямку. Та прославляти наше місто Кременчук на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

- Можливість приєднувати цей заход до міських та всеукраїнських свят.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Перемога в Громадському Бюджеті
2. Створення стаціонарної траси для автомодельного напрямку
3. Закупка технічного інвентарю та обладнання
4. Створення федерації веломобільного спорту

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Популяризація нових та технологічних видів спорту у Кременчуці, створення нової траси для інноваційних видів спорту. Підвищення туристричної привабливості міста та іміджу Кременчука.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Так.
так

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Ні.
ні

Фотографії

Експертна оцінка