2000 буклетів і листівок про ГБК за день роздать - як 2 пальці абасфальт!

23 вересня під час святкування Дня міста Кременчука було поширено більше 2000 плактаів, буклетів і листівок з інформацією про ГБК-2017

Вчора, 23 вересня, під час святкування Дня міста Кременчука на площі Перемоги було дуже багато людей і серед них було поширено більше 2000 примірників поліграфії з інформацією про ГБК-2017. 
Дякуємо партнерам із ГО "НОВА Енергія" та Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень ІБСЕД за чудову поліграфію.

Окрема подяка партнеру Культурний Діалог/Сultural dialogue за таблички з цікавими малюнками, гаслами і хештегами.

Щиро дякуємо Юлия Суперека за організацію волонтерської підтримки нашої акції з інформування громади Кременчука про конкурс ГБК-2017. Юні актинві волонтерки з Молодіжний Парламент Кременчука не тільки роздавали інформаційні матеріали, а й закликали кременчужан взяти участь у конкурсі. Дякуємо їм за це!

Сьогодні, 24 вересня, на площі Перемоги і на вул. Соборній буклети і листівки про ГБК-2017 з самого ранку поширює Олена Волянська. Олено, дякуємо за ініціативу! Маємо надію, що отримаємо від Олени проект на конкурс ГБК, бо її ідея викликала цілу хвилю позитивних відгуків кременчужан. Ідея Олени стосується облаштування зони комфорту і відпочинку мешканців на спуску Водоканалу.

Далі буде!