Крюківський спорт-корт На реалізації

Доданий
29.09.2020
Номер
57
Спорт

Створення якісного, безпечного мультифункціонального спортивного корту в Крюкові

Автор проєкту
Вім
Вім Дантінне
Бюджет
1 100 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
КВАРТАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК
Адреса
вул. Приходька Івана, 85Б, Кременчук

Опис

Відповідність тематики проєкту пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Спорт

Існуюча ситуація

Відсутність якісної, безпечної та відкритої спортивної інфраструктури в Крюкові. Ми вже маємо бюджет на 400.000 грн для роллерду (проект-переможець Громадського бюджету 2019), який не був реалізований внаслідок запровадження введення карантину вірусу ковід-19.

Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проєкту

Кожна особа, незалежно від віку та статі, яка займається/або хоче займатися в майбутньому роликовими видами спорту, мініфутболом, волейболом, баскетболом, бадмінтоном, флорболом, тенісом; школи, команди, гуртки, клуби, організації, групи людей чи особи.

Мета проєкту

Створення умов для занять населення роликовими та іншими видами спорту шляхом створення мультифункціонального, якісного та безпечного спортивного майданчику, який буде спеціалізуватися на роликових видах спорту, але не обмежуватиметься ними.

Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Пошук досвідченої компанії-підрядника, яка може побудувати міцне, бетонне, довговічне покриття майданчика за конкурентну ціну. (якість + довговічність + ціна -найважливіші чинники при прийнятті рішення)
2. Підготовка поверхні майданчика, заливка, вирівнювання, шліфування бетону.
3. Забезпечення безпеки прилеглої території (перевірка і ремонт існуючої металевої огорожі майданчика для уникнення небезпечних ситуацій) і функціональності (встановити лавок для відпочинку, урн для сміття).
4. Закупівля обладнання для різних видів спорту.
5. Встановити перманентну інфраструктуру (ворота, стійки, та ін.), виділити простір для змінної інфраструктури на території корту.
6. Координація користування майданчиком у разі, коли значно підвищиться попит на користування майданчиком з боку різних груп населення, клубів або організацій.
7. Організація великої диско-вечірки на роликах на відкриття майданчика для інформування громади Кременчука про початок його діяльності.

Результати (кількісні і якісні) реалізації проєкту

Якісні: Реалізація безпечного і довговічного багатофункціонального спортивного майданчику, який може стати основою для команд/клубів з різних видів спорту, або використовуватися для оздоровчого відпочинку жителями Кременчука, що захоплюються спортом. Кількісні: Щоденне використання майданчику (коли дозволяють погодні та температурні умови) десятками людей, потенційно більше щоденних користувачів, коли його будуть використовувати спортивні команди/клуби/школи на постійній основі. Раз у місяць, на вихідних, з-за сприятливою погоди можуть бути організовані диско вечірки на роликах.

Земельна ділянка, приміщення, об’єкт на якій планується реалізація проєкту належить до комунальної власності

Так.
вул. І.Приходька 85, КОМУНАЛЬНА

Чи позначена земельна ділянка на Мапі квартальних майданчиків та полів.

Ні.
Ні

Наявність письмової згоди керівника комунальної установи

Ні.
Ні

Можливі ризики при реалізації проєкту

Корупція, бюрократія...

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

КВП "Кременчуцьке міське управління капітального будівництва"