"Хокейне майбутнє Кременчука" Брав участь

Доданий
04.10.2019
Номер
96
Інновації, інформаційні технології

Реалізація проекту наддасть можливість юним спорсменам КДЮСШ "Авангард" повноцінно тренуватися та достойно представляти Кременчук та Україну в цілому. Також популяризувати хокей з шайбою і залучати все більше дітей та підлітків до занять спортом. Заняття проходитимуть на базі спортивного залу Ліцею № 30 та СК "Айсберг".

Автор проєкту
Тарас
Тарас Захарченко
Бюджет
369 050 грн
Розрахунок бюджету
Район
КОМУНАЛЬНИЙ ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
просп. Свободи (60 років Жовтня вул.), 106, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
ні

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
так

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Ні.
ні

2.1. Існуюча ситуація

Сьогодні, у КДЮСШ «Авангард» у секції хокей з шайбою займаються понад 200 дітей різного віку, від 2005 до 2015 року народження, сформовано 8 команд, які регулярно тренуються і беруть участь у змаганнях. Щоб тренуватися хокеїсти приїжджають з різних районів Кременчука та Кременчуцького району.
Даний вид спорту швидко розвивається, юні спортсмени мають великі досягнення, але спортивні приміщення, які знаходяться при школах та на льоду, не дозволяють проводити повноцінні спортивні заняття та змагання. Забезпеченість наявних спортивних залів та льодової арени спортивним інвентарем та спеціальними тренажерами для різних вікових груп залишається вкрай недостатньою.
Хокейні команди Кременчука представляють місто та Україну на різного рівня змаганнях: Міжнародних турнірах, Всеукраїнських турнірах, Української Молодіжної Хокейної Ліги, Придніпровської Хокейної Ліги тощо. Престиж команди має велике значення. Це зміцнення авторитету країни як вдома так і на міжнародній арені. Це маркер упізнавання Кременчуцьких спортсменів. Проблема полягає у тому, що немає окремого фінансування для пошиття однакового одягу спортсменам.
Реалізація проекту наддасть можливість дітям та молоді повноцінно тренуватися, займатися спортом, покращувати своє здоров’я, підвищувати рівень фізичної культури, готуватися до змагань, як всеукраїнських так і міжнародних та достойно представляти Кременчук та Україну в цілому. Також популяризувати хокей з шайбою і залучати все більше дітей та підлітків до занять спортом.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти та підлітки – юні спортсмени КДЮСШ «Авангард», секції хокей з шайбою, батьки. Потенційні спортсмени. Жителі Кременчука та району.

2.3. Мета проектної пропозиції

Метою проекту є покращення умов для занять фізичною культурою і хокеєм з шайбою спортивних залів та льодової арени для дітей та підлітків Кременчука та Кременчуцького району. Залучення дітей та підлітків до занять фізичною культурою та спортом. Підвищення рівня престижу хокейних команд Кременчука під час Міжнародних та Всеукраїнських змагань. Популяризація хокею з шайбою як виду спорту.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Організація повноцінних комплексних тренувань для дітей та підлітків різного віку.
2. Формування нового посиленого навчального процесу з урахуванням оновленої матеріальної бази.
3. Відвідування змагань в раках Чемпіонатів України, Української Молодіжної Хокейної Ліги, Приддніпровської Хокейної Ліги і товариських матчів.
4. Створення бази для проведення командних змагань з хокею з шайбою на регіональному рівні.
5. Популяризація здорового способу життя, залучення дівчат та юнаків до занять спортом і тим самим відволікання їх від негативного впливу вулиці.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Закупівля нового спортивного обладнання для проведення посилених якісних тренувань у спортивних залах та на льоду.
2. Організація та пошив однакого спортивного одягу для спортсменів, які представляють Кременчук на Спортивних льодових аренах України так і закордоном.
3. Організація круглого столу серед всіх тренерів з хокею з шайбою. Під час круглого столу тренери сформують новий комплекс занять з урахуванням оновленої матеріально-технічної бази.
4. Формування нового графіку та проведення регулярних тренувань у спортивних залах з оновленою матерльно-технічною базою.
5. Формування нового графіку та проведення регулярних тренувань на льодової арені з урахуванням оновленої матеріально-технічної бази.
6. Формування нової комплексної програми з урахуванням оновленої матеріально-технічної бази для наймолодших спортсменів 2013-2015 року народження.
7. Створення графіку товариських матчів для спортсменів молодшого віку 2009 – 20012 року народження.
8. Проведення товариських матчів для спортсменів молодшого віку 2009 – 2012 року народження.
9. Відвідування регулярних матчів Української Молодіжної Хокейної Ліги, Чемпіонатів України, Міжнародної Хокейної Ліги серед спортсменів 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012 року народження.
10. Організація свят і заохочень для юних спортсменів.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

1. Сформована та оновлена спортивна матеріально-технічна база. Закуплено 3 спортивних тренажери (координаційна дробина), 4 тренажери з м'ячиком, 3 комплекти спортивних гумок, для спортивного залу, в і льодової арени.
2. Пошито 315 комплектів спортивного одягу для 315 спортсменів, 100 тренувальних хокеєк (светрів).
3. Проведено 1000 тренувань на льоду і 1000 загальна фізична підготовка за рік – 2005, 2006, 2007, 2008, 2009. 480 льодових і 480 загальна фізична підготовка – 2010, 2011, 2012, 2013 рік народження.
4. Відвідувано 2005 рік – 17 ігор чемпіонату України, 2006 рік – 20 ігор (Українська Молодіжна Хокейна Ліга), участь Придніпровська Хокейна Ліга – 20 ігор, 5 ігор – Міжнародні турніри Ліга КАП (Латвія), 2007 рік – 20 ігор Українська Молодіжна Хокейна Ліга, 20 ігор Всеукраїнські турніри серед юнаків 2007 рок народження; 2008 – 20 ігор - Українська Молодіжна Хокейна Ліга, участь Придніпровська Хокейна Ліга – 20 ігор; 2009 рік – 20 ігор Придніпровська Хокейна Ліга – 20 ігор; 2010 рік – участь у Всеукраїнських турнірах серед юнаків 2010 року народження; 2011 рік – 2 состава - Українська Молодіжна Хокейна Ліга – 12 ігор; 2012, 2013, 2014 – ігри вихідного дня.
5. Проведено 15 товариських матчів у Кременчуці на Льодовій арені «Айсберг».
6. Проведено 8 свят та заохочувальних заходів.
7. Залучено понад 60 маленьких спортсменів 2009 – 2015 року народження.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Так.
так

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Так.
так

Фотографії