Облаштування спортивного майданчика з покриттям у дворі по просп. Лесі Українки б. №№ 78/19, 76 Брав участь

Доданий
03.10.2019
Номер
70
Спорт

Наш двір, який утворюється з будинків № 17 вул. Героїв Крут та №№ 76, 78/19 по просп. Лесі Українки має велику кількість мешканців різного віку. Вважаємо, що у такому великому дворі має знаходитись спортивний майданчик з покриттям, на якому можна грати в рухливі ігри (футбол, волейбол та баскетбол). Пропоную підтримати наш проект і заохотити дітей розвиватись у напрямку здорового засобу життя.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Касіт
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Молодіжний (включає мікрорайони №№1, 2, 3)
Адреса
просп. Лесі Українки (50 років Жовтня), 78/19, Кременчуцька міська рада, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Благоустрій міських територій

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Так.
Так

2.1. Існуюча ситуація

Наш двір, який утворюється з будинків № 17 вул. Героїв Крут та №№ 76, 78/19 по просп. Лесі Українки має велику кількість мешканців різного віку. Ще за часів СРСР у нашому дворі для потреб населення було обладнано спортивний майданчик для рухливих ігор (футбол, баскетбол, волейбол тощо), але з плином часу застарілі конструкції вже не здатні відповідати своєму призначенню і несуть лише загрозу здоров’ю і життю.
Вважаємо, що у такому великому дворі має знаходитись спортивний майданчик з покриттям, на якому можна грати в рухливі ігри (футбол, волейбол та баскетбол).
Ми впевнені, що облаштування нашого двору новим спортивним майданчиком для ігрових видів спорту (футбол, волейбол, баскетбол) принесе дуже багато користі мешканцям мікрорайону і дозволить виховувати підростаюче покоління спортивним і розвинутим.
Пропоную звернути увагу на нашу пропозицію і підтримати наших талановитих дітей і заохотити їх розвиватись у напрямку здорового засобу життя. Підтримаємо наше прагнення! За здорову націю!

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти різних вікових груп від 2 до16 років та дорослі, які мешкают на мікрорайоні.

2.3. Мета проектної пропозиції

Створення комфортних та безпечних умов для дозвілля та розвитку дітей молодшого, дошкільного та шкільного віку, умов для відпочинку їхніх батьків та людей похилого віку. Зміцнення сімейних цінностей. Фізичний та психологічний розвиток підростаючого покоління. Впровадження здорового засобу життя.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Розробити проектно-кошторисну документацію щодо встановлення спортивного майданчика з урахуванням ландшафту, особливостей двору, підземних комунікацій та розміщення існуючих старих конструкцій.
2. Видалити застарілі травмонебезпечні конструкції та підготувати територію для встановлення спортивного майданчика.
3. Згідно запланованого кошторису придбати та встановити елементи та конструкції спортивного майданчика. Придбання та встановлення здійснити виключно у підприємств, які мають дозволи та ліцензії на виготовлення продукції згідно діючого законодавства, передбачають безпечне використання елементів та гарантують якість продукції.
4. Виконати благоустрій прилеглої території.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Звернутись до мешканців прилеглих будинків та мікрорайону в цілому за підтримкою проекту встановлення спортивного майданчика.
2. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з проектною організацією для розробки проектно-кошторисної документації на встановлення майданчика.
3. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з організацією-підрядником на підготовку території для встановлення спортивного майданчика.
4. Здійснити моніторинг вартості елементів та конструкцій майданчика серед вітчизняних виробників. Прорахувати вартість доставки та встановлення елементів.
5. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди на встановлення елементів та конструкцій спортивного майданчика.
6. Надати повні розрахунки вартості обладнання та конструкцій, вартості підготовки території та безпосередньо вартості встановлення.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Результат, якого ми прагнемо - здорові та розвинені діти, провадження здорового засобу життя та створення умов мешканцям мікрорайону для занять масовим спортом, відпочинку і прогулянок з дітьми, укріплення родинних зв’язків.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Ні.
Не потрібна

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Так.
Так

Фотографії

Експертна оцінка