Крюківський Роллердром На реалізації

Доданий
17.09.2019
Номер
7
Спорт

Крюківський роллердром-це багатофункціональна спортивна зона для безпечних роликових видів спорту у сквері “Небесна сотня” в Крюкові

Автор проєкту
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Крюків (включає мікрорайони №№20, 21,22)
Адреса
вул. Приходька Івана, 95, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
3)Розвиток міського туризму,туристичної інфраструктури та туристичної привабливості міста

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Так.
Зелена зона

2.1. Існуюча ситуація

Спорт – це запорука успіху, краси та здоров’я. Але в Крюкові катастрофічна
ситуація в плані повної відсутності місць для популяризації здорового
способу життя та сімейного відпочинку. В інших районах нашого міста (у
парках, скверах, на площах) є території з рівним покриттям (асфальт, плитка
чи інше), пригодним для катання на роликах, скейтах, самокатах. А в
Крюкові - ні, а і взагалі місця, де б діти могли б застосувати роликові
ковзани чи скейтборд/пеніборд -НЕМАЄ!
Місто пропонує крюковчанам з дітьми добиратися транспортом (через аварійний міст) в інші райони. Але ж Крюків – це такий самий район міста як і всі інші. В Крюкові має бути свій роллердром.Сквер “Небесної сотні”-це ідеальне місце розташування,бо він знаходиться біля парку “Крюковський”,де дуже затишно і спокійно,якщо люди хочуть відпочити йдуть до парку,сквер став дуже самотнім та занедбалим.Тому зробити роллердром саме в цьому сквері гарне рішення для містян!!!

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Люди і групи людей: Кожна особа, не залежно від віку та статі, яка займається перерахованими вище видами спорту, може скористатися майданчиком. Це можуть бути не лише мешканці Крюкова, а й жителі інших мікрорайонів міста, тому що створений майданчик на цей час не має аналогів у місті. Орієнтовна кількість користувачів майданчику: беручи до уваги зростання популярності роликових видів спорту серед підростаючого покоління, майданчик потенціально стане місцем занять спортом для десятків користувачів щодня, в залежності від погодних умов. За умови організації на майданчику диско на роликах, кількість його користувачів збільшиться в рази. Коли майданчик стане популярним, він потребуватиме адміністрування. Це щоденне планування, які команди, гуртки, клуби, групи людей чи особи будуть його використовувати.

2.3. Мета проектної пропозиції

Створення умов для занять населення роликовими та іншими видами спорту шляхом ревіталізації (відновлення) на мультифункціональний, якісний та безпечний спортивний майданчик, який буде спеціалізуватися на роликових видах спорту, але не обмежуватимиться ними.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1.Пошук досвідченої компанії-підрядника, яка може побудувати міцне, бетонне, довговічне покриття майданчика за конкурентну ціну.
2.Підготовка поверхні майданчика, заливка, вирівнювання, шліфування бетону.
3.Координація користування майданчиком у разі, коли значно підвищиться попит на користування майданчиком з боку різних груп населення, клубів або організацій.
4.Замовлення Вело СТО
5.Замовлення велостоянки

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1.Пошук варіантів компаній-підрядників, які мають достатній досвід та спроможні виконати цей план якісно та за прийнятною ціною (якість + довговічність + ціна -найважливіші чинники при прийнятті рішення)
2. Ця послуга має виконуватися міською адміністрацією (окрім службовців, що працюють у робочій групі Громадського бюджету, структурний підрозділ, що відповідає за інфраструктуру та відділ з фізичної культури і спорту також мають бути залучені!)
3. В ідеалі, міська адміністрація має створити договір, який має бути підписаний з компанією-підрядником, яка запропонує найкращі умови для виконання проекту.
4.Це робота, за яку має відповідати затверджений підрядник. Експертиза - за підрядником, але очевидно виконання проекту буде включати працю та велику масу бетону.
5.Це може бути виконано структурним підрозділом, що відповідає за інфраструктуру: вони мають необхідне обладнання та досвід.
Завдання 4 має виконуватися відділом фізичної культури та спорту.
6.Замовлення та встановлення авто100 та велостоянки

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Реалізація безпечного і довговічного багатофункціонального роллердрому для роликових видів спорту, який може стати основою для команди/клубу з хокею на роликах, або використовуватися для оздоровчого відпочинку жителями Кременчука та Крюкова, що захоплюються спортом.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Так.
Так

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Так.
Так

Фотографії