Облаштування спортивного майданчика на території ЗОШ № 31 Брав участь

Доданий
03.10.2019
Номер
69
Безбар’єрність та інклюзія

У нинішній час спортивний майданчик в ЗЗСО №31 не відповідає сучасним вимогам і не забезпечує потреби фізичного розвитку дітей у повному обсязі.
Пропонуємо облаштувати майданчики сучасними розвиваючими елементами в кількості 3-4 елементи на кожний майданчик.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Касіт
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
КОМУНАЛЬНИЙ ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
вул. Героїв Сталінграда, 39А, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Облаштування прилеглої території

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Так.
Так

2.1. Існуюча ситуація

У нинішній час спортивний майданчик в ЗЗСО №31 не відповідає сучасним вимогам і не забезпечує потреби фізичного розвитку дітей у повному обсязі. Обладнання, яке використовується в ЗЗСО №31 для занять фізичною культурою було встановлено ще в далекому 1986 році.
Організація освітнього процесу в сучасній школі передбачає розвиток та становлення особистості у комфортних, відповідних до віку, умовах розвитку. Для всебічного гармонійного розвитку дітей, виховання здорової нації і ефективного впровадження сучасних програм і технологій, які покликані зберігати та зміцнювати здоров’я підростаючого покоління, необхідна заміна морально та фізично застарілого спортивного обладнання (на спортмайданчику) на території ЗЗСО № 31
Пропонуємо облаштувати майданчики сучасними розвиваючими елементами в кількості 3-4 елементи на кожний майданчик.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти різних вікових груп від 6 до16 років та учасники освітнього процесу ЗЗСО № 31

2.3. Мета проектної пропозиції

Створення комфортних та безпечних умов для дозвілля та розвитку дітей. Фізичний та психологічний розвиток підростаючого покоління. Впровадження здорового засобу життя. Ми впевнені, що облаштування спортивного майданчика з новими сучасними елементами «Воркаут» та спортивними тренажерами принесе дуже багато користі нашим дітям і дозволить виховувати підростаюче покоління спортивним і розвинутим.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Розробити проектно-кошторисну документацію щодо встановлення нових елементів спортивного майданчика з урахуванням особливостей розташування та розміщення існуючих старих конструкцій.
2. Видалити застарілі травмонебезпечні конструкції та підготувати територію для встановлення нових елементів.
3. Згідно запланованого кошторису придбати та встановити елементи та конструкції спортивних майданчиків. Придбання та встановлення здійснити виключно у підприємств, які мають дозволи та ліцензії на виготовлення продукції згідно діючого законодавства, передбачають безпечне використання елементів та гарантують якість продукції.
4. Виконати благоустрій прилеглої території.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Звернутись до батьків і колективу ЗЗСО № 31 за підтримкою проекту встановлення нових елементів спортивного майданчика.
2. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з проектною організацією для розробки проектно-кошторисної документації на встановлення елементів спортивного майданчика
3. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з організацією-підрядником на підготовку території для встановлення елементів спортивного майданчика.
4. Здійснити моніторинг вартості елементів та конструкцій елементів спортивного майданчика серед вітчизняних виробників. Прорахувати вартість доставки та встановлення елементів.
5. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди на встановлення елементів та конструкцій спортивного майданчика.
6. Надати повні розрахунки вартості обладнання та конструкцій, вартості підготовки території та безпосередньо вартості встановлення.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Результат, якого ми прагнемо - здорові та розвинені діти, впровадження здорового засобу життя та створення умов для повноцінного розвитку особистості.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Так.
Так

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Так.
Так

Фотографії

Файли