Улаштування нового дитячого майданчика в районі будинку №29 по вулиці М. Говорова Реалізований

Доданий
03.10.2019
Номер
66
Спорт

Щодо облаштування нового дитячого майданчику в районі будинку №29 по вул. Маршала Говорова

Автор проєкту
Ганна
Ганна Яровенко
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Занасип I (включає мікрорайони №18)
Адреса
вул. Говорова Маршала, 29, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Благоустрій міських територій

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Так.
Так

2.1. Існуюча ситуація

Наш дім було збудовано більше 30 років тому і обладнання для дитячих розваг у дворі встановлено в ті ж далекі роки. В будинку проживає велика кількість мешканців різного віку і дуже багато дітей.
У нинішній час на дитячому майданчику в нашому дворі в робочому і доступному для використання стані збереглись лише елементи "радянського спадку", які постійно підфарбовують і ремонтують, але це не робить їх сучасними і привабливими, тому вони лише займають місце. Більшість конструкцій зламані або деформовані і на них страшно відпускати дітей.
Спортивне знаряддя у дворі відсутнє взагалі.
Ми впевнені , що облаштування нащого двору новим дитячим майданчиком, спортивними знаряддям та елементами Воркаут принесе дуже багатио користі мешканцям мікроравйону і дозволить виховувати підростаюче покоління спортивним і розвинутим.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти різних вікових груп від 2 до 15 років та дорослі, які мешкають на мікрорайоні та дворі нашого будинку та прилеглих будинків.

2.3. Мета проектної пропозиції

Благоустрій території двору. Створення комфортних та безпечних умов для дозвілля та розвитку дітей молодшого, дошкільного та шкільного віку, умов для відпочинку їхніх батьків та людей похилого віку. Зміцнення сімейних цінностей. фізичний та психологічний розвиток підростаючого покоління. Впровадження здорового способу життя.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Розробити проектно-кошторисчну документацію щодо встановлення дитячого майданчика зі спортивними елементами з урахуванням ландшафту, особливостей двору, підземних комунікацій та розміщення існуючих старих конструкцій.
2. Видалити застарілі травмонебезпечні конструкції та підготувати територію для встановлення спортивного та дитячого майданчиків.
3. Згідно запланованого кошторису придбати та встановити елементи та конструкції спортивного і дитячого майданчиків, зробити огородження контейнерго майданчика та встановити на внутрішніх дорогах двору засоби примусового зниження швидкості. Придбання та встановлення елементів благоустрою здійснити виключно у підприємств, які мають дозволи та ліцензії на виготовлення продукції згідно діючого законодавства, передбачають безпечне використання елементів та гарантують якість продукції.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Звернутися до мешканців прилеглих будинків та мікрорайону в цілому за підтримкою проекту встановлення дитячого майданчика зі спортивними елементами.
2. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладаня угоди з проектною організацією для розробки проектно-кошторисної документації на встановлення дитячого майданчика зі спортивними елементами.
3. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладаня угоди з організацією-підрядником на підготовку території для встановлення дитячого майданчика зі спортивними елементами.
4. Здійснити моніторинг вартості елементів та конструкцій дитячого майданчика зі спортивними елементами серед вітчизняних виробників. Прорахувати вартість доставки та встановлення елементів.
5. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди на встановлення елементів та конструкцій дитячого майданчика зі спортивними елементами.
6. Надати повні розрахунки вартості обладнання та конструкцій вартості підготовки території та безпосередньо вартості встановлення.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Результат якого ми прагнемо - здорові та розвинені діти, провадження здорового способу життя та створення умов мешканцям мікрорайону для занять масовим спортом, відпочинку і прогулянок з дітьми, укріплення родинних зв`язків

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Ні.
Ні

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Так.
Так

Фотографії