Сучасне оснащення дитячого садочка мультимедійним інтерактивним та музичним обладнанням Брав участь

Доданий
02.10.2019
Номер
50
Екологія

Оснащення ДНЗ №14 мультимедійним інтерактивним та музичним обладнанням для забезпечення навчального процесу та дозвілля дітей є важливою подією, як в житті дитячих садочків так і в напрямку розвитку державної культурної політики. Адже найголовніша інвестиція, яка може бути в Україні - це інвестиція в майбутнє, в розумних і талановитих дітей, в українську науку, мистецтво та культуру.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Дудюк
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
КОМУНАЛЬНИЙ ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
вул. Юрія Кондратюка (Ревенка), 12, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Так

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Так.
Так

2.1. Існуюча ситуація

ДНЗ №14 - найстаріший дошкільний навчальний заклад в м. Кременчуці, має нестандартні малогабаритні приміщення та розміщується у двох корпусах, немає окремої музичної та фізкультурної зали, що спричиняє додаткові незручності. Садочок вміщує всього 90-95 дітей, а фінансування залежить від кількості дітей і незважаючи на те, що кошти на садочок виділяються їх недостатньо, щоб усунути всі проблеми. Відсутність відповідного інтерактивного та музичного оснащення не дає змогу проводити заняття на належному рівні, який необхідний для організації та проведення занять, свят та розваг. В результаті понад 90 дітей навчаються за допомогою «дідівських» методів у сучасному мультимедійному просторі. Ми прагнемо не доганяти час, а випереджати його.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Наші 90 дітей матимуть сучасний рівень освіти та дозвілля 12 вихователів зможуть покращити рівень викладання матеріалу та розширити святкові, музичні заходи.Всі батьки із задоволенням будуть приводити дітей в сучасний дошкільний навчальний заклад.

2.3. Мета проектної пропозиції

Створення новогорівня навчально-виховного процесу в ДНЗ хляхом забезпечення закладу освіти необхідним мультимедійним інтерактивним та музичним обладнанням. Адже найголовніша інестиція, яка може бути в Україні - це інвестиція в майбутнє, в розумних і талановитих дітей, в українську науку, мистецтво та культуру.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Укласти договори з постачальниками технічного обладнання. 2. Отримати фінансування з міського бюджету. 3. Провести монтаж та встановлення обладнання. 4. Організувати навчання персоналу на новому обладнанні.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1.1. Відбір цінових пропозицій на інтерактивне мультимедійне та музичне обладнання. 1.2. Підготовка проекту договору до підписання. 2.1.Підготовка відповідних документів для фінансування проекту з боку міського бюджету. 3.1. Визначення місць розташування інтерактивного та музичного обладнання. 3.2. Встановлення та монтаж обладнання.
3.3. Перевірка якості кріплень. 4.1. Залучити фахівців для навчання роботі на новому обладнанні. 4.2. Забезпечити присутність педагогів на навчанні. 4.3. Провести тестування на підтвердження знань по роботі на новому обладнанні. 4.4. Закріпити наказом обладнання за матеріально відповідальними особами.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Підвищення та створення нового рівня навчально - виховного процесу в ДНЗ, якісна підготовка більше 90 дітей до навчання в школі.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Так.
Так

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Так.
Так

Фотографії