СТВОРЕННЯ СУЧАСНОЇ ДИТЯЧОЇ ФОТОСТУДІЇ Відхилений

Доданий
26.09.2019
Номер
26
Екологія

Створення сучасної фотостудії дасть змогу мешканцям м. Кременчук віком 8 - 17 років зробити перші кроки в фотомистецтві, відкриє нові можливості застосовувати свої знання в галузі мистецтва та надасть можливість брати участь у міжнародних, всеукраїнських фестивалях і конкурсах, реалізувати соціально-культурні проекти.

Автор проєкту
Бюджет
295 500 грн
Розрахунок бюджету
Район
КОМУНАЛЬНИЙ ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
Кременчуцька міська рада, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Інновації, інформаційні технології

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Ні.
Ні

2.1. Існуюча ситуація

Фотографія настільки увійшла в наше буденне життя, що сьогодні ми ледве усвідомлюємо її істинне значення. Фотографія в перекладі з грецької мови означає «писання світлом» (photos – світло, grapho – пишу). Фотографія – це один з самих важливих і потрібних винаходів людства, в який вкладало свою працю багато поколінь вчених з різних країн світу. Сьогодні фотографія знайшла широке застосування в різних сферах діяльності людини: мистецтві, науці, в повсякденній діяльності. Фотографія в сучасному світі – це ще й вид діяльності, яка не просто пов’язана з технічними досягненнями людства, а і є частиною наукової і художньої культури. Адже фотографія може відобразити подію без найменших прикрас, в тому вигляді в якому вона існувала або відбувалась насправді. Ця документальна достовірність фотографії дозволяє використовувати її в тих областях життєдіяльності, де вимоги до максимальної точності є сенсом їхнього існування.
Винахід фотографії сприяв виникненню нового виду образотворчого мистецтва, яке сьогодні називається творчою фотографією, і яка пройшла складний шлях свого розвитку. У підсумку серед сучасних і традиційних видів мистецтва вона зайняла гідне місце. Слід зауважити, що останнім часом захоплення фотографією стало ознакою часу, позаяк фотографією займаються люди різного віку і самих різних професій. Навіть маленька, пожовкла стара фотографія може розказати набагато більше, чим декілька сторінок історичних спогадів. Тому, навіть в умовах масового захоплення фотографією, професійні фотографи не залишаються без роботи. Їх послугами користуються ЗМІ, рекламні агентства, палаци одруження, ВНЗ, школи, дитячі садки та ін..

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти від 8-17 років

2.3. Мета проектної пропозиції

Створення безкоштовної сучасної фотостудії для дітей та юнацтва

2.4. Завдання проектної пропозиції

Безкоштовна фотостудія дасть змогу мешканцям м. Кременчук віком від 8 - 17 років зробити перші кроки в фотомистецтві, відкриє нові можливості застосовувати свої знання в галузі мистецтва та надасть можливість брати участь у міжнародних, всеукраїнських фестивалях і конкурсах, реалізувати соціально-культурні проекти для нашого міста

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

Закупити обладнення, надати змогу погодинно (на час занять) використовувати частину приміщення БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ, авторка проекту буде займатися з дітьми безкоштовно.
Обладнення можно буде використовувати для фотографування міських заходів.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Участь дітей та юнацтва з роботами у фотовистовках України та світу.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Ні.
Ні

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Ні.
Ні

Фотографії

Експертна оцінка