Скейт парк для дітей та молоді Брав участь

Доданий
19.09.2019
Номер
12
Спорт

Облаштування єдиного у місті Скейт парку, який відповідає міжнародним стандартам. Задоволення постійно зростаючого попиту на даний вид дозвілля та спорту з точки зору якісної інфраструктури. Популяризація спорту та ідеології активного та здорового образу життя серед населення та молоді. Сприяння розвитку спорту. Скейт-парк буде складатися із ряда фігур: це гірки для розгону, квотерпайк і бенк.

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
вул. Республіканська, 124, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Благоустрій міських територій

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Ні.
Ні

2.1. Існуюча ситуація

У м. Кременчуці склалась критична ситуація щодо організації відпочинку дітей старшого віку та підлітків, в таких районах міста, як Раківка взагалі не має місця для відпочинку підлітків і заняття сучасними видами спорту. Усі майданчики та комплекси для активного відпочинку дітей на території Кременчука переважно знаходяться в центрі міста, та призначені для користування дітей молодшого віку від 2 до 7 років. Дітям старшого віку від 8 років та підліткам немає відведених в громадські місцях майданчиків для поводження активного відпочинку у позакласний час, для заняття сучасними видами спорту таких як катання на роликах, скейтах, самокатах, спортивних велосипедах та інше. Із-за відсутності таких місць, придатних для організації активно-спортивного відпочинку, підліткам доводиться використовувати не облаштовані для цього об'єкти як спортивне знаряддя, це східці в парках, пам'ятники культурної спадщини, східці та парапети магазинів АТБ, Маркетопта, тротуарні бордюри, пішохідні стежки на проспектах та в парках, таким чином створюючи небезпеку як власному життю так і пересічним мешканцям міста. Це призводить до незручності і нарікань від кременчужан. Заняття спортом у не облаштованих для цього місцях призводить до травматизму як спортсменів так і пересічних громадян міста
Для того щоб підлітки могли займатися у позашкільний час активним відпочинком, пропонуємо створити “Скейт-парк для дітей та підлітків”, у якому вони не будуть заважати пересічним громадянам, та дітям молодшого віку. Скейт-парк буде складатися із ряда фігур: це гірки для розгону, квотерпайк і бенк, які зможуть використовувати для катання як велосипедисти BMX, скейтбордисти, роллери та самокатери. Таким чином діти зможуть активно розвиватися та зростати здоровими та відповідальними за власне здоров'я та оточуючих їх людей.
Адреса скейт парку - навпроти домів за адресою вул. Республіканська 122-126

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Мешканці міста від 7 до 99 років. Мешканці від 7 років до 99 років Від 20000-25000 тис осіб, а саме: Діти віком старшого віку від 7 до 11 років Підлітки віком від 12 до 15 років Молодь від 16 до 30 Мешканці усього міста, прилеглих сіл Садки, К. Потоки, Маламівки, Білецьківки та гості інших міст.

2.3. Мета проектної пропозиції

Облаштування елементів благоустрою для сучасного єдиного у місті Скейт парку, який відповідає міжнародним стандартам. Задоволення постійно зростаючого попиту на даний вид дозвілля та спорту з точки зору якісної інфраструктури. Популярізація спорту та ідеології активного та здорового образу життя серед населення та молоді. Сприяння розвитку спорту.

2.4. Завдання проектної пропозиції

 Завдання проектної пропозиції (основні великі кроки, які необхідно виконати для досягнення мети; рекомендується 3-5 кроків):
1.Отримання викопіювання з плану міста щодо місця облаштування “скейт-парку для дітей та підлітків»
2.Знайти підрядчика
3.Планування та підготовка місця розташування 
4.Скласти договір з підрядчиком
5.Монтажні роботи 
6.Доставка
7.Встановлення

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію (перелік видів діяльності по кожному із завдань із вказівкою необхідних ресурсів для кожного виду діяльності (роботи, послуги, товари):
1.Замовити проектно-кошторисну документацію
2.Скласти договір з підрядчиком г. Кривой Рог, ул. Харцизская 14б , т.+38 (096) 126-06-03 , dreampark.fetsu@gmail.com (http://fetsu.com/)
3.Виконання підготовчих робот на місці розташування (все виконує підрядчик)
земельні роботи (вироблення ґрунту, планування);
підсипка та трамбування шлаку та щебеню
4.Зробити фундаментальну підложку під покриття(підрядчик)
заливка нижнього полу, підготовка опалубки,
5.Монтаж спортивних фігур (підрядчик)
заливка конструкцій,, шліфування бетону, зняття опалубок, покриття поверхні полімерами, фарбування зон безпеки

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

1.Кількісні результати реалізації проекту: отримаємо в результаті 250-300кв.м. площі на армованій бетонній основі з багатофункційним спортивними фігурами з облаштованою для заняття сучасними видами спорту .
2.Якісні результати реалізації проекту: виключимо акти вандалізму по відношенню до малих архітектур на мікрорайоні; - об'єднання та зорганізування молоді, яка захоплена прогресивними видами спорту;
- перетворення активного спортивного відпочинку в організоване заняття, яке стане більш безпечним;
- зменшення кількості травм, одержуваних молоддю в несанкціонованих місцях для катання;
- забезпечимо дітей, молоді та дорослих тренувальною територією, створення сприятливих умов для розвитку спортивних навичок серед дітей та молоді та покращення спортивного виховання населення.
- організуємо культурне дозвілля дітей і дорослих різного віку;
- відвернемо молодь від соціальних мереж, комп’ютерів, асоціального життя.
- сучасне покращення благоустрою мікрорайону;
- виховання здорового творчого покоління;
- проведення змагань, заходів, показових виступів;
- участь наших спортсменів у змаганнях найвищого рівня;
- збільшення довіри місцевих мешканців до органів місцевого самоврядування які забезпечують умови для створення комфорту щодо виховання здорового зростаючого покоління;
- створення сприятливих умов для спортивного туризму.

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Ні.
Ні

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Ні.
Ні

Фотографії