Облаштування зони вигулу та тренування собак Брав участь

Доданий
04.10.2019
Номер
109
Безбар’єрність та інклюзія

Облаштування зони вигулу собак зі спорудженням спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак

Автор проєкту
Ірина
Ірина Щербина
Бюджет
386 300 грн
Розрахунок бюджету
Район
КОМУНАЛЬНИЙ ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
Кременчук, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики малої проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики комунальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
облаштування прилеглої території

Відповідність тематики соціальної проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Чи відповідає земельна ділянка переліку рекомендованих місць

Ні.
Ні

2.1. Існуюча ситуація

В 2013 році КП «Спецсервіс» отримало дозвіл на складання технічної документації щодо спорудження спеціалізованого майданчика для вигулу собак по вулиці В. Набережна в районі Крюківського мосту. Нажаль, за минулий с того терміну час, нічого в цьому напрямку зроблено не було через брак коштів у бюджеті.
Власники собак неодноразово звертались до КП «Спецсервіс» з проханням зробити такий спеціалізований майданчик, на якому будуть проводитись тренування, вигул та змагання для «братів наших менших». В Кременчуці налічується більше 10 000 собак різних порід і місту конче потрібен спеціалізований майданчик.
Місце для розташування спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак саме по вулиці В. Набережна в районі Крюківського мосту є найбільш вдалим на думку власників собак всього міста, бо має віддаленість від житлових будинків і природну красу.
Ми впевнені, що облаштування спеціалізованим майданчиком для вигулу і тренування собак принесе дуже багато користі мешканцям міста, дозволить виховувати підростаюче покоління у любові до братів наших менших і надасть можливість власникам собак проводити тренування і змагання на високому рівні..

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Власники собак міста Кременчук та прилеглих районів

2.3. Мета проектної пропозиції

Створення комфортних та безпечних умов для дозвілля власників собак зі своїми улюбленцями, впорядкування проведення змагань та благоустрій міських територій.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Розробити проектно-кошторисну документацію щодо встановлення спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак з урахуванням ландшафту, особливостей двору, підземних комунікацій та розміщення існуючих старих конструкцій.
2. Підготувати територію для встановлення спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак.
3. Згідно запланованого кошторису придбати та встановити елементи та конструкції спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак. Придбання та встановлення здійснити виключно у підприємств, які мають дозволи та ліцензії на виготовлення продукції згідно діючого законодавства, передбачають безпечне використання елементів та гарантують якість продукції.
4. Виконати благоустрій прилеглої території.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Звернутись до мешканців прилеглих будинків та мікрорайону в цілому за підтримкою проекту встановлення спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак.
2. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з проектною організацією для розробки проектно-кошторисної документації на встановлення спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак.
3. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з організацією-підрядником на підготовку території для встановлення спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак.
4. Здійснити моніторинг вартості елементів та конструкцій спортивного та дитячого майданчиків серед вітчизняних виробників. Прорахувати вартість доставки та встановлення елементів.
5. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди на встановлення елементів та конструкцій спеціалізованого майданчика для вигулу і тренування собак.
6. Надати повні розрахунки вартості обладнання та конструкцій, вартості підготовки території та безпосередньо вартості встановлення

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Результат, якого ми прагнемо – впорядкування міських територій, створення комфортних умов для власників собак і їхніх улюбленців

Наявність довідки або інформаційної згоди керівника комунальної установи щодо ознайомлення з проектом (для КОМУНАЛЬНИХ проектів)

Так.
Так

Чи інформували Ви мешканців прилеглих будинків чи мікрорайону щодо подачі проекту?

Ні.
Ні