Улаштування ливневої каналізації та сучасного тротуарного покриття і зони відпочинку біля КНВК № 11 Брав участь

Доданий
10.10.2017
Номер
49
Спорт

1. Територія КНВК №11 розташована на місці болота.Тому під час таяння снігів та злив на подвір'ї ліцею збирається значна кількість води.
2. Багато батьків забираючи дітей зі школи вимушені стояти, через відсутність лавок .
3.Ввечері територія не достатньо освітлюється.
Проблема – відсутність ливневої каналізації та сучасного тротуарного покриття, освітлення та лавок для відпочинку біля школи.

Автор проєкту
Дар'я
Дар'я Лашко
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Центр (включає мікрорайони №№14,15, 16,17)
Адреса
вул. Першотравнева, 53, Кременчук

Опис

Відповідність тематики проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету м. Кременчука

Ні.
1). Майданчики і зони відпочинку: спортивні майданчики у визначених місцях; дитячі майданчики у визначених місцях; рекреаційні зони (зелені зони, зони відпочинку) у визначених місцях; майданчики для вигулу собак.

2.1. Існуюча ситуація

Існуюча ситуація (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проектної пропозиції; потреба або проблема жителів, причини проблеми):
КНВК №11 побудований у 1964 на місці колишнього болота. Територія КНВК знаходиться нижче рівня прилеглих будинків близько на 0,5-0,7м. Тому, під час дощів, при таянні снігу або під час злив на території збирається велика кількість води. Після дощу перед входом у школу на асфальті утворюється велика калюжа, яка не дозволяє учням, вчителям, батькам дістатися приміщення або вийти з нього та спричиняє багато незручностей. Багато батьків зустрічають своїх дітей після уроків, вони вимушені чекати стоячи, тому що біля входу немає лавок. Ввечері територія недостатньо освітлюється, що створює певні незручності для учнів, батьків та вчителів. На асфальті перед входом у школу проводяться лінійки, шкільні свята та заходи, школярі відпочивають на перерві. Проблема – відсутність ливневої каналізації та сучасного тротуарного покриття, освітлення та лавок для відпочинку біля школи.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції (вкажіть орієнтовну кількість цих людей, інші характеристики – вік, стать, соціальний статус, тощо):
На постійній основі майданчиком можуть користуватися школярі у кількості близько 1000 осіб, персонал КНВК близько 80 осіб, батьки школярів (до 2000 осіб).

2.3. Мета проектної пропозиції

Мета проектної пропозиції (записується одним реченням; описує позитивний вплив реалізації проектної пропозиції, головний наслідок вирішення ситуації, описаної у п.2.1.):
Створення в КНВК №11 комфортних та безпечних умов для пересування територією КНВК та дозвілля та розвитку школярів, персоналу КНВК, умов для відпочинку їхніх батьків, дідусів та бабусь шляхом створення ливневої каналізації та улаштування нового майданчика по вул. Першотравнева, 53 у м. Кременчук, біля центрального входу до КНВК №11.

2.4. Завдання проектної пропозиції

Завдання проектної пропозиції (основні великі кроки, які необхідно виконати для досягнення мети; рекомендується 3-5 кроків):
1. Розробити проектно-кошторисну документацію щодо майданчику та зони відпочинку.
2. Підготувати територію для облаштування сучасного тротуарного покриття та зони відпочинку.
3. Виготовити та встановити елементи та конструкції зони відпочинку.
4. Виконати благоустрій прилеглої території.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію (перелік видів діяльності по кожному із завдань із вказівкою необхідних ресурсів для кожного виду діяльності (роботи, послуги, товари):
1. Відбір та укладання угоди з проектною організацією для розробки проектно-кошторисної документації ливневої каналізації та майданчика.
2. Відбір та укладання угоди з організацією-підрядником на підготовку території для ливневої каналізації та майданчика.
3. Відбір та укладання угоди з організацією-підрядником на виготовлення та встановлення освітлення.
4. Виготовлення та встановлення організацією-підрядником освітлення.
5. Встановлення організацією-підрядником елементів благоустрою (лавки, урни для сміття).

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції:
Кількісні результати:
Поява по вул. Першотравнева, 53 ливневої каналізації та сучасного тротуарного покриття, освітлення та лавок для відпочинку біля центрального входу до КНВК №11. Цим зможуть на постійній основі користуватися до 1000 школярів та до 2000 дорослих осіб.
Якісні результати:
1. Покращення умов пересування та відпочинку дітей і дорослих різного віку.
2. Батьки учнів зможуть чекати своїх дітей після уроків у зручних умовах.
3. Поява сучасного сучасного тротуарного покриття та ливневої каналізації забезпечить безперешкодний доступ до будівлі КНВК, а також сприятиме дозвіллю та розвитку школярів.

Чи відповідає ділянка для реалізації проекту рекомендованим місцям для створення майданчиків і зон відпочинку

Ні.
не відповідає

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент освіти