Улаштування дитячо-спортивного майданчика по вул. Велика набережна №49, 55, 57 у м. Кременчук Брав участь

Доданий
05.10.2017
Номер
12
Спорт

Повна назва: "Улаштування нового дитячо-спортивного майданчика в районі житлових будинків № 49, 55, 57 по вул. Велика набережна у м. Кременчук"

Автор проєкту
Бюджет
249 600 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Занасип I (включає мікрорайони №18)
Адреса
вул. Велика набережна (50 років СРСР), 55, Кременчук

Опис

Відповідність тематики проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету м. Кременчука

Так.
1). Майданчики і зони відпочинку: спортивні майданчики у визначених місцях; дитячі майданчики у визначених місцях; рекреаційні зони (зелені зони, зони відпочинку) у визначених місцях; майданчики для вигулу собак.

2.1. Існуюча ситуація

1 Занасип розташований майже в центрі міста, але з іншого боку це окраїна Кременчука. Будинки по вулиці Велика набережна б.49, 55, 57 – це останні багатоповерхові будинки в цьому мікрорайоні, на яких дитячі майданчики знаходяться в жалюгідному стані, або зовсім відсутні. Біля цих будинків замість сучасного дитячо-спортивного майданчика розташовані автомобільні стоянки, автомобільні ремонтні сервіси, а також автомобільний ринок.
В зазначених будинках мешкають багато молодих сімей з дітками, які дуже полюбляють бавитися на свіжому повітрі. І є між цими будинками земельна ділянка близько 5 соток, яка знаходиться в комунальній власності міста, а на електронній карті позначена, як зелена зона, але окрім амброзії висотою 1,5-2 метри влітку та сміття, яке зносять власники приватного сектору, тут більше нічого нема. Комунальним службам міста руки не доходять, бо з вулиці цю ділянку не видно.
Тому у нас, місцевих мешканців, і виникла ідея взяти участь у конкрусі Громадського бюджету міста Кременчука і встановити на зазначеному місті сучасний дитячо-спортивний майданчик для дітлахів сусідніх будинків, які б змогли відпочивати на свіжому повітрі разом з батьками, а не сидіти біля комп’ютерів, за планшетами і телевізорами.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти віком від 1 до 12 років в кількості 20-30 осіб, а також підлітки від 12 до 16 років в кількості 20-30 осіб. Батьки і дідусі з бабусями малих дітей у кількості 30-40 осіб.

2.3. Мета проектної пропозиції

Створити умови для дозвілля і відпочинку дітей, підлітків та представників старшого покоління Першого Занасипу, шляхом улаштування нового дитячо-спортивного майданчика в районі житлових будинків № 49, 55, 57 по вул. Велика набережна у м. Кременчук.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Розробити проектно-кошторисну документацію щодо дитячо-спортивного майданчику.
2. Підготувати територію для дитячо-спортивного майданчика.
3. Закупити і транспортувати конструкції/елементи і матеріали для дитячо-спортивного майданчика.
4. Установити конструкції/елементи дитячо-спортивного майданчика.
5. Укласти ударопоглинальне та інше покриття на майданчику.
6. Виконати благоустрій прилеглої території.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Відбір та укладання угоди з проектною і будівельними організаціями для розробки проектно-кошторисної документації щодо дитячо-спортивного майданчика і улаштування майданчика.
2. Підготовка організацією-підрядником території для встановлення дитячого майданчика.
3. Закупівля/виготовлення та встановлення організацією-підрядником елементів та конструкції дитячо-спортивного майданчика.
4. Встановлення організацією-підрядником огорожі та конструкцій/елементів дитячо-спортивного майданчика, благоустрій (лавки, огорожа, урни для сміття, озеленення).

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Кількісні результати:
Поява по вул. Велика набережна між будинками 49, 55, 57 сучасного дитячо-спортивного майданчика з елементами благоустрою за створеними умовами для відпочинку дітей, підлітків і дорослих. Цим зможуть на постійній основі користуватися до 50 дітей та до 50 дорослих осіб.
Якісні результати:
• Покращення умов відпочинку дітей і дорослих різного віку.
• Мешканці інших сусідніх дворів зможуть приходити на майданчик разом зі своїми дітьми для відпочинку, спілкування та розваг.
• Поява нового дитячого майданчика:
- сприятиме гарному фізичному розвитку підростаючого покоління кременчужан;
- сприятиме прищепленню і формуванню навичок здорового способу життя та творчих і організаторських навичок дітей;
- сприятиме підвищенню активності населення мікрорайону, встановленню тісного зв'язку між дітьми та дорослими мешканцями мікрорайону.

Чи відповідає ділянка для реалізації проекту рекомендованим місцям для створення майданчиків і зон відпочинку

Так.
Так, відповідає

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент житлово-комунального господарства