Благоустрій території двору, улаштування нових дитячого та спортивного майданчиків пр. Свободи 140 Брав участь

Доданий
30.10.2018
Номер
44
Спорт

Благоустрій території двору, улаштування нових дитячого та спортивного майданчиків в районі будинків № 140, 142, 150, 152 та 158 по проспекту Свободи та огорожа контейнерного майданчика для вивозу сміття.

Автор проєкту
В'ячеслав
В'ячеслав Шайдук
Бюджет
325 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
МАЛИЙ проєкт - сектор Нагірна (включає мікрорайони №№8, 9)
Адреса
просп. Свободи (60 років Жовтня вул.), 140, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої та малої проектних пропозицій пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Благоустрій міських територій

Відповідність тематики загальноміської проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

2.1. Існуюча ситуація

Наш двір утворюється з будинків № 140, 142, 150, 152 та 158 по проспекту Свободи і має велику кількість мешканців різного віку і дуже багато дітей.
У нинішній час на дитячому майданчику в нашому дворі в робочому і доступному для використання стані збереглись лише елементи «радянського спадку», які постійно підфарбовують і ремонтують, але це не робить їх сучасними і привабливими, тому вони лише займають місце. Більшість конструкцій зламані або деформовані і на них страшно відпускати дітей.
Також багато незручностей мешканцям двору завдає контейнерний майданчик для вивозу сміття. На майданчику відсутня огорожа і сміття розносить вітром по всій території двору.
Спортивне знаряддя у дворі відсутнє взагалі. Є лише майже зруйнований тенісний стіл.
Ми впевнені, що облаштування нашого двору новим дитячим майданчиком, спортивним знаряддям та елементами Воркаут принесе дуже багато користі мешканцям мікрорайону і дозволить виховувати підростаюче покоління спортивним і розвинутим. Огородження контейнерного майданчика для вивозу сміття має запобігти рознесенню сміття територією двору, сприятиме громадському вихованню мешканців наших будинків і збереже нелегку працю комунальників.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Діти різних вікових груп від 2 до 15 років та дорослі, які мешкають на мікрорайоні у дворі будинків № 140, 142, 150, 152 та 158 по проспекту Свободи та прилеглих будинків №138, 148 по проспекту Свободи.

2.3. Мета проектної пропозиції

Благоустрій території двору. Створення комфортних та безпечних умов для дозвілля та розвитку дітей молодшого, дошкільного та шкільного віку, умов для відпочинку їхніх батьків та людей похилого віку. Зміцнення сімейних цінностей. Фізичний та психологічний розвиток підростаючого покоління. Впровадження здорового засобу життя.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Розробити проектно-кошторисну документацію щодо:
- встановлення спортивного та дитячого майданчиків з урахуванням ландшафту, особливостей двору, підземних комунікацій та розміщення існуючих старих конструкцій;
- огородження контейнерного майданчика для вивозу сміття;
2. Видалити застарілі травмонебезпечні конструкції та підготувати територію для встановлення спортивного та дитячого майданчиків.
3. Згідно запланованого кошторису придбати та встановити елементи та конструкції спортивного і дитячого майданчиків, зробити огородження контейнерного майданчика та встановити на внутрішніх дорогах двору засоби примусового зниження швидкості. Придбання та встановлення елементів благоустрою здійснити виключно у підприємств, які мають дозволи та ліцензії на виготовлення продукції згідно діючого законодавства, передбачають безпечне використання елементів та гарантують якість продукції.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Звернутись до мешканців прилеглих будинків та мікрорайону в цілому за підтримкою проекту встановлення дитячого і спортивного майданчиків.
2. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з проектною організацією для розробки проектно-кошторисної документації на встановлення спортивного і дитячого майданчиків.
3. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з організацією-підрядником на підготовку території для встановлення спортивного і дитячого майданчиків.
4. Здійснити моніторинг вартості елементів та конструкцій спортивного та дитячого майданчиків серед вітчизняних виробників. Прорахувати вартість доставки та встановлення елементів.
5. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди на встановлення елементів та конструкцій спортивного та дитячого майданчиків.
6. Надати повні розрахунки вартості обладнання та конструкцій, вартості підготовки території та безпосередньо вартості встановлення.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Результат, якого ми прагнемо - здорові та розвинені діти, провадження здорового засобу життя та створення умов мешканцям мікрорайону для занять массовим спортом, відпочинку і прогулянок з дітьми, укріплення родинних зв*язків.

Чи відповідає ділянка для реалізації проекту рекомендованим місцям

Так.
Дитячий і спортивний майданчики

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент житлово-комунального господарства.