Облаштування нових ігрових майданчиків в ЗДО №82 Брав участь

Доданий
30.10.2018
Номер
41
Безбар’єрність та інклюзія

Облаштування нових ігрових майданчиків в ЗДО №82 для всебічного гармонійного розвитку та забезпечення комфотних і безпечних умов для підтримки засобу життя.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Богвіненко
Бюджет
325 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
КОМУНАЛЬНИЙ ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
Європейська вулиця, 33, Кременчуцька міська рада, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої та малої проектних пропозицій пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики загальноміської проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Облаштування прилеглої території

2.1. Існуюча ситуація

У нинішній час дитячі майданчики в ЗДО №82 не відповідають сучасним вимогам і не забезпечують потреби розвитку дітей у повному обсязі. Здебільшого, на окремих майданчиках дитячих груп, придатними для використання збереглись лише декілька елементів.
Організація освітнього процесу в сучасному ЗДО передбачає розвиток та становлення особистості у комфортних, відповідних до віку, умовах розвитку. Для всебічного гармонійного розвитку дітей дошкільного віку, ефективного впровадження сучасних програм і технологій, які покликані зберігати та зміцнювати здоров*я підростаючого покоління, надавати нові знання, необхідна заміна морально та фізично застарілого ігрового обладнання (дитячих майданчиків) на території ЗДО № 82
Пропонуємо облаштувати майданчики сучасними розвиваючими елементами в кількості 3-4 елементи на кожний майданчик.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Учасники освітнього процесу ЗДО № 82

2.3. Мета проектної пропозиції

Створення комфортних та безпечних умов для дозвілля та розвитку дітей молодшого, дошкільного віку. Фізичний та психологічний розвиток підростаючого покоління. Впровадження здорового засобу життя. Ми впевнені, що облаштування дитячих майданчиків новими сучасними елементами та спортивним знаряддям для малечі принесе дуже багато користі нашим дітям і дозволить виховувати підростаюче покоління спортивним і розвинутим.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Розробити проектно-кошторисну документацію щодо встановлення нових елементів дитячих майданчиків з урахуванням особливостей розташування та розміщення існуючих старих конструкцій.
2. Видалити застарілі травмонебезпечні конструкції та підготувати територію для встановлення нових елементів.
3. Згідно запланованого кошторису придбати та встановити елементи та конструкції дитячих майданчиків. Придбання та встановлення здійснити виключно у підприємств, які мають дозволи та ліцензії на виготовлення продукції згідно діючого законодавства, передбачають безпечне використання елементів та гарантують якість продукції.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

1. Звернутись до батьків і колективу ЗДО №82 за підтримкою проекту встановлення нових елементів дитячих майданчиків.
2. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з проектною організацією для розробки проектно-кошторисної документації на встановлення елементів дитячих майданчиків.
3. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди з організацією-підрядником на підготовку території для встановлення елементів дитячих майданчиків.
4. Здійснити моніторинг вартості елементів та конструкцій елементів дитячих майданчиків серед вітчизняних виробників. Прорахувати вартість доставки та встановлення елементів.
5. Здійснити моніторинг вартості робіт для укладання угоди на встановлення елементів та конструкцій дитячих майданчиків.
6. Надати повні розрахунки вартості обладнання та конструкцій, вартості підготовки території та безпосередньо вартості встановлення.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Результат, якого ми прагнемо - здорові та розвинені діти, впровадження здорового засобу життя та створення умов для повноцінного розвитку особистості.

Чи відповідає ділянка для реалізації проекту рекомендованим місцям

Так.
Так. Дитячі та спортивні майданчики.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент освіти