Облаштування міського дитячого кінофотоцентру «Березіль» для дітей всіх вікових категорій. Реалізований

Доданий
23.10.2018
Номер
12
Екологія

Згідно даної проектної пропозиції планується обладнати в приміщенні міського центру позашкільної освіти (50 кв.м.) студію для фотовідезйомок телепередач, озвучування і монтажу фільмів, знятих юними вихованцями дитячої студії "Березіль".

Автор проєкту
Бюджет
325 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
КОМУНАЛЬНИЙ ВЕЛИКИЙ проєкт
Адреса
вул. Софіївська (Чапаєва), 69, Кременчук

Опис

Відповідність тематики великої та малої проектних пропозицій пріоритетам Громадського бюджету

Ні.
Ні

Відповідність тематики загальноміської проектної пропозиції пріоритетам Громадського бюджету

Так.
Інноваціїї, інформаційні технології.

2.1. Існуюча ситуація

Згідно даної проектної пропозиції планується обладнати в приміщенні (50 кв.м.) студію для фотовідезйомок телепередач, озвучування і монтажу фільмів, знятих юними вихованцями студії. Фактично дитячо-юнацька відео фотостудія «Березіль» існує вже 25 років (з1993 року), має значні досягнення в Україні і за кордоном на різних конкурсах і фестивалях (і дитячих, і дорослих), але не має належного обладнання для фотовідеозйомок і для навчання цьому дітей. Те, чим сьогодні вихованці користуються на заняттях – це застарілі відеокамера, фотоапарат,комп’ютер, саморобний анімаційний станок і пристосоване освітлення із настільних ламп. В основному використовується особисте фотовідеообладнання. Приміщення, де навчаються вихованці дуже мале (12 кв.м.) і не може вмістити всіх бажаючих. В таких умовах вихованці студії виборюють призові місця на Всеукраїнських і Міжнародних кінофотофестивалях. Дитячо-юнацьку студію «Березіль» знають не тільки в Україні, але і за кордоном, куди їх запрошують на фестивалі. Вихованці, які відвідують студію проживають в основному в малозабезпечених та неповних сім’ях, тому можливості купити фотовідеоапаратуру не мають.

2.2. Опис людей або груп населення, які зможуть користуватись результатами реалізації проектної пропозиції

Результатами проекту можуть користуватись учні шкіл міста Кременчука (близько 750 ч.),які захоплюються фотовідеомистецтвом. Аудиторія буде відкрита для всіх бажаючих.

2.3. Мета проектної пропозиції

Мета проекту: залучення дітей 6 – 18 років до занять фото відео мистецтвом. У місті відсутні подібні центри з сучасною матеріальною базою, тому придбана техніка допоможе зацікавленим дітям освоїти нові нові фотовідеокамери та реалізувати свої здібності при створенні фотовідеоробіт, так як в Центр приходять діти в основному із малозабезпечених сімей. На базі центру планується проводити фестивалі, конкурси, майстер-класи, семінари для дітей і педагогів.

2.4. Завдання проектної пропозиції

1. Замовити нове обладнання інтернет-магазині PAPARAZZI https://fotomagazinpaparazzi.ua/ . 2.Закупити обладнання. 3. Змонтувати і встановити обладнання. 4 Встановити комп’ютери для монтажу.

2.5. Заходи, які треба виконати для впливу на ситуацію

Заключити договір з фірмами, які будуть забезпечувати комп’ютерні програми для обробки і монтажу фільмів та фотографій.

2.6. Результати (кількісні і якісні) реалізації заходів проектної пропозиції

Підготовка вихованців для навчання у вщих навчальних закладах по спеціальності "Фотовідеомистецтво" .
Участь вихованців студії у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах та фестивалях з фото та відеомистецтва, що підвищить рейтинг міста Кременчука на державному та міжнародному рівнях.

Чи відповідає ділянка для реалізації проекту рекомендованим місцям

Так.
Так

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент освіти