Залучення громади до участі в житті міста йде повним ходом

Увесь минулий тиждень проходили навчальні тренінги з питань Громадського бюджету м. Кременчука 2017 р. З 12 по 16 вересня було проведено 7 зустрічей на мікрорайонах міста: в контакт-центрах та у бібліотеках.

Увесь минулий тиждень проходили навчальні тренінги  з питань Громадського бюджету м. Кременчука 2017 р.

З 12 по 16 вересня було проведено 7 зустрічей на мікрорайонах міста: в контакт-центрах та у бібліотеках Кременчука.

Участь у навчанні взяли багато мешканців, які бажають долучатися до життя міста та хочуть реалізувати власні проекти. Під час тренінгів кожен отримує індивідуальні консультації, роздаткові матеріали (поліграфію), інструкції та низку знань:

- що таке Громадський бюджет;

- які основні етапи, для реалізації своєї ідеї;

- які проекти можна подавати, згідно затверджених напрямків;

- портал "Громадський проект" - всеукраїнський сайт, де проходить весь цикл реалізації проекту (від регистрації до голосування);

- креативні рішення, які можна втілити у місті з громадським бюджетом;

- що таке проект та кошторис проекту, як правильно оформити проектну пропозицію та куди її потрібно подати.

Шановні кременчужани, закликаємо вас стати учасником конкурсу Громадського бюджету м. Кременчука 2017 року.


Проекти (описані належним чином ідеї) від жителів Кременчука приймаються на рецепції та у кабінеті №519 міськвиконкому до 10 жовтня 2017 р.
Деталі тут: https://kremen.pb.org.ua/

***
Громадський бюджет м. Кременчука 2017 р. реалізується виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради за підтримки - ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) у рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ – ІІ) впровадження» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID); ГО «Культурний ді@лог» у рамках проекту «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м. Кременчука» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.