Партиципація в Кременчуці виходить на новий якісний рівень.

Сьогодні, 25 вересня подано перший проект на конкурс Громадського бюджету м. Кременчука 2017 р. Проект стосується улаштування дитячого ігрового майданчика в одному з найвіддаленіших куточків Кременчкаа у Крюкові.

Сьогодні, 25 вересня подано перший проект на конкурс Громадського бюджету м. Кременчука 2017 р. Проект стосується улаштування дитячого ігрового майданчика в одному з найвіддаленіших куточків Кременчука у Крюкові.

Мета проекту: створити умови для безпечного дозвілля і відпочинку дітей та підлітків, які проживають у будинках по вул. Одеській, 6, 6-А, і провулку Кременевому, 13 у м. Кременчук шляхом улаштування сучасного дитячого майданчика.

Дякуємо авторці проекту Марині Третяк https://www.facebook.com/profile.php?id=100009067733892 за сміливість та ініціативу.

Кременчужан закликаємо голосувати за проект та самим стати автором і подати свою ідею на конкурс.

 Нагадуємо, що кожен учасник ГБК-2017 має аж 11 голосів і можє проголосувати за 1 проект в кожному із 11 секторів, на які умовно поділено територію міста Кременчука.

Більше інформації тут: https://kremen.pb.org.ua/projects

Оперативна інформація про ГБК-2017: https://www.facebook.com/groups/kremgrombud/ 


                                                                                                      ***  

Громадський бюджет м. Кременчука 2017 р. реалізується виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради за підтримки ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) у рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ – ІІ) впровадження» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID); ГО «Культурний ді@лог» у рамках проекту «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м. Кременчука» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

#ІБСЕД, #ГромадськийПроект_Кременчук, #БюджетУчасті_Кременчук, #ГромадськийБюджет_Кременчук, #culturaldialogue, #ФондСхіднаЄвропа, #ГраПочалась!, #ГБ2017,  #ДійЦікаво